Cautare

590 de rezultate pentru "crema de untul pamantului" (2.64 secunde)
Restaurantul La Vioara Rosie este deja cunoscut pentru muzica live, serile tematice si preparatele delicioase Pentru ca noaptea dintre ani sa fie unica, Restaurantul La Vioara Rosie isi intampina invitatii cu muzica de petrecere de cea mai buna calitate asigurata de Taraful George Patrascu si artistii:
Meniu sanatos de Craciun, recomandat de antrenoarea de Kangoo Jumps, Kinga Sebestyen Kinga Sebestyen, cea care a facut celebru fenomenul Kangoo Jumps in Romania si peste hotare, recomanda ca de Sarbatori sa avem un meniu atent selectionat astfel incat sa contina preparate in tonul acestor zile speciale, dar si sanatoase pentru a nu dauna sanatatii si siluetei.
Ciorba de burta cu smantana, una dintre ciorbele preferate de romani, are o savoare unica si o textura cremoasa, catifelata.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa in acest week-end la targul international de bunuri de larg consum TIBCO, ce are loc in perioada 31 mai - 03 iunie 2018, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo.
Toti am avut un nea Misu N-am sa uit niciodata ce imi spunea nea Misu, un fost gestionar care imi descria in discutiile noastre modul de gandire pe care ar trebui sa-l aiba un barbat cu mintea deschisa la nou.
Se prepara in cateva minute si ai nevoie de 2 ingrediente ca sa o pregatesti! Ai auzit de cea mai simpla prajitura din lume? ... - Daca nu ai aflat, atunci afla ca ea contine doar doua ingrediente si este gata in 35 de minute.
- miere de mana (care este mai rara) - miere de salcam (benefica pentru tuse, pentru plamani si pentru stomac) - miere de rapita si de salcam (buna pentru copii) - crema de marul lupului - propolis brut - la 15 RON si la 20 RON / 20 de grame - sirop de muguri de pin - 20 RON/ 200 ml - tinctura de propolis - 10 RON - perle cu miere si ghimbir - 10 RON - faguri - 12 RON / 300 de grame - capaceala - 20 RON / 300 de grame (benefica pentru sinusuri si dureri provocate de ulcer si gastrita) - propolis - pastura - miere de tei - miere de coriandru - miere poliflora
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa la targul organizat de Martisor, la MTR, cu produse apicole, deschis intre orele 9.00 - 18.00.
Doamna doctor Olga Simionescu a postat pe pagina sa de facebook un text cu informatii utile in aceste zile.
Mierea de salcam este benefica pentru tuse si pentru plamani! ... de telefon 0727549338.
Apicultorii Vasile si Elena Stan au participa recent la targul traditional organizat de Sfintii Petru si Pavel in curtea Muzeului Satului. Iata ce au putut achizitiona bucurestenii de la standul lor:
mierea de salcam, mierea de tei, mierea poliflora, capaceala, fagurii cu miere, pentru imunitate, polenul, dar si sucul de catina cu miere, ne-a spus Elena Stan, o prezenta constanta la targurile traditionale organizate de Fundatia Kogaion in curtea Muzeului Taranului Roman.
suntem producatori de lavanda si flori la ghivechi, Avem un hectar si jumatate de lavanda. Distilam floarea de lavanda si obtinem produsele principale, uleiul esential si apa de lavanda, dar la stand avem o multime de produse.
Este un produs facut de noi dintr-o necesitate in prima faza. ... Ciocolata noastra este indulcita cu extract de stevia, cu green sugar si cu zahar de cocos.
Crama Histria este in partea Dobrogei, foarte aproape de Cetatea Histra. Avem in gama Ammos, Negru de Histria si Nicolaus.
Cand Radu Berceanu remarca faptul ca, daca ar fi fost un simplu inginer la Electroputere Craiova si nu ministru in Guvernul Romaniei, nimeni nu s-ar fi interesat de dosarul sau la securitate, el punea, cu sau fara intentie, punctul pe un i mult prea ignorat in vremea din urma.
Toata crema politicii euroatlantice va converge spre Palatul Parlamentului, probabil principala locatie a lucrarilor, oricum cea mai adecvata. Nu sunt neaparat motive de mandrie, nici Casa Poporului, nici castigarea competitiei cu Portugalia pentru gazduirea summitului.
Si ziarul elvetian "Le Temps" se intrece in elogii, comparand filmul lui Mungiu cu La Vie des autres, al lui Florian Heckel von Donnersmarck (distins cu Oscarul pentru cel mai bun film strain pe 2006), si bucurandu-se de apropiata venire a filmului romanesc in tara cantoanelor.
Turismul romanesc, si ma refer in principiu la cel de pe Litoral, este in schimbare de la an la an.
Semnarea Tratatului de reforma al Uniunii Europene a adunat la Lisabona toata crema politica a batranului continent. ... Europa unita are, de acum incolo, o baza legala unica de functionare.
google-analytics.com